Anifilm - 2. - 7. května 2017

Anifilm je mezinárodní festival animovaných filmů v Třeboni, založený v roce 2010 - dříve mu predcházel AniFest. Festival nabízí přehlídku filmů z celého spektra animace a uděluje ceny v několika kategoriích, např. nejlepší krátký film nebo nejlepší celovečerní film pro dospělé.

V roce 2017 se bude festival odehrávat od 2. do 7. května.

Levné ubytování při AniFilmu nedaleko Třeboně

V průběhu AniFilmu u nás najdete ubytování, ideální pro větší skupiny přátel. U nás najdete uzavřený dvůr s bazénem, společenskou místnost pro večerní posezení a samostatné apartmány a pokoje, komfortně vybavené. Penzion najdete nedaleko Třeboně.

Podrobné informace o ubytování >>

O festivalu AniFilm

Festival představuje aktuální trendy, postupy, technologie a animační techniky. Podporuje rozpracované či zcela nové animační projekty, jejich tvůrce, producenty a distributory. Poskytuje prostor pro pozitivní konfrontaci a navazování nových kontaktů mezi filmovými profesionály z celého světa. Je určen tvůrcům a filmovým profesionálům, studentům, pedagogům, filmovým teoretikům a všem fanouškům animované tvorby včetně dětí. Anifilm chce dlouhodobě reprezentovat a propagovat Českou republiku, Jihočeský kraj a město Třeboň ve světovém kontextu.

Kontakty

ubytování Třeboň Jihočeský Statek

 

 

ubytování Třeboň rezervace online

 

telefon: 775 885 657

 

 

 

KDE NÁS NAJDETE PENZION?

 

Lhota u Dynína č. 23, Jižní Čechy

 

 

 


Spolupracujeme: Dovolená v ČR

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout