Nej akce roku 2014

Sobota 25.10.2014 - Pěší pochod Müllerova 50

Zveme všechny milovníky turistiky a třeboňské přírody na obnovenou tradici dálkového pěšího pochodu. Od 20:00 hodin se pak můžete připojit na AFTERPARTY v pivovaru Regent.


Bošilecký triatlon - 13. září 2014

Přijďte si zasportovat, absolvovat závod v krásném prostředí a prožít super atmosféru. BOŠILECKÝ TRIATLON je závod pro každého! V sobotu 13. září 2014 do Bošilce na Třeboňsku na 7. ročník sportovně společenské akce. Začátek v 10 hodin.

12. ročník Vodáckého triatlonu EPPI

12. ročník Vodáckého triatlonu EPPI navazuje na nejstarší triatlon na světě Eppies Great Race v Sacramentu v Californii. Přijeďte si zasportovat na Třeboňsko a porovnat síly s ostatními nadšenci. Sobota 27. září 2014 - Vlkovská pískovna nedaleko našeho ubytování!

Houbařské slavnosti 2014

Těšit se můžete na řemeslný trh, rozhovory o houbách, zelených potravinách, loutkovém divadle a řemeslech. Pro dětské návštěvníky bude připravena pohádka v loutkovém divadle a pro všechny příznivce historie a architektury proběhnou unikátní kostýmované prohlídky po třeboňských domech.

Svatováclavské slavnosti v Třeboni

27.9.2014 se v Třeboni budou konat oslavy sv. Václava, tedy Svatováclavské slavnosti. Již nyní se můžete těšit na spoustu zábavy - muziku, různé zajímavosti, dobré jídlo a pití na trzích a další nabídku řemeslných trhů, které doprovodí slavnosti. V restauracích můžete ochutnat svatováclavské menu a ochutnat regionální speciality.

10. ročník Rybářských slavností 22. – 24. 8. 2014

Rybářské slavnosti se v letošním roce budou v Třeboni konat na několika místech – na Masarykově náměstí, v Sádkách Rybářství Třeboň a v areálu Pod Světem – budou probíhat nejrůznější kulturní a gastro akce věnované rybářům a jejich příznivcům.

Historické tance Campanello v Třeboni

Letní Třeboňskou zajímavostí jsou bezpochyby historické tance Campanello. Tance probíhají již 15 let na třeboňském zámku a mají vždy velké ohlasy.

Festival Okolo Třeboně

Léto v Třeboni začíná tradiční festivalem Okolo Třeboně. Pokud hledáte levné ubytování, rádi Vás v našem penzionu ubytujeme.

Kulturní akce v Lomnice nad Lužnicí

Město Lomnice nad Lužnicí patří do přírodní oblasti CHKO Třeboňsko. Ve městě i v jeho okolí najdete několik kulturních a přírodních zajímavostí. Nachází se 8 km od našeho ubytování.

Třeboňská nocturna - červenec 2014

Letní tradiční festival klasické hudby, jehož cílem je přivést špičkové české a zahraniční interprety a nabídnout návštěvníkům Třeboně hudbu, kterou jindy nabízejí nejváženější česká i světová pódia.

Borůvkobraní v Borovanech - 12. a 13. července 2014

Borůvkobraní je tradiční gastronomicko-kulturní akce zaměřená na borůvky a dobroty z nich, lidové tradice a folklor s bohatým doprovodným programem pro děti i dospělé. V letošním roce se bude konat již 10.ročník Borůvkobraní, který nabídne bohatý program.

Historické slavnosti Jakuba Krčína v Třeboni - 19. července 2014

I v letošním roce se Třeboň vrátí na celé dva dny do doby slavného stavitele rybníků Jakuba Krčína z Jelčan. Sobotní program je připraven na dvou scénách - na Masarykově náměstí a v zámeckém parku.

Kontakty

ubytování Třeboň Jihočeský Statek

 

 

ubytování Třeboň rezervace online

 

telefon: 775 885 657

 

 

 

KDE NÁS NAJDETE PENZION?

 

Lhota u Dynína č. 23, Jižní Čechy

 

 

 


Spolupracujeme: Dovolená v ČR

Chcete udělit souhlas s využíváním sledovacích cookies?
Další informace

Přijmout Odmítnout